Etusivu Uutuudet Tarjoukset Uutiset Näin tilaat Yhteydenotto Oma asiakastili
Asiakastieto.fi - Korukauppa Uriel
Tuoteryhmät
Tietosivut
Maksutavat
Toimitusehdot / Korukauppa Uriel

Maksutavat


Voit maksaa ostoksesi seuraavissa verkkopankeissa: Nordea, Danske Bank, Osuuspankki, POP Pankit, Aktia, Säästöpankit, S-pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken ja LähiTapiolapankki. Lisäksi meillä toimii seuraavat palvelut: Collector sekä Visa,Visa electron, mastercard sekä uusimpana lisäksenä Joustoluotto. 

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Checkout Finland Oy. (2196606-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Checkout Finland Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Postia ja Matkahuoltoa. Kaikki kooltaan pienet lähetykset toimitetaan suoraan kotiisi ykkösluokan kirjepostina. Suuremmissa lähetyksissä saat saapumisilmoituksen kotiosoitteeseesi. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa. Matkahuollon kautta tulevista lähetyksistä saat tiedon myös tekstiviestinä puhelimeesi. Kotiinkuljetus onnistuu Matkahuollon ja Postin kautta.

Toimituskulut

Matkahuollon Pakettilähetyksistä perimme 6,50€. Postipaketista perimme 6,40€. Kotiinkuljetus maksaa 10,50€. Vain koruja sisältävät kirjelähetykset toimitamme hintaan 2,50€. Kun tilaat vain lahjakortin/lahjakortteja toimitus on ilmainen. Viroon ja Ruotsiin pakettilähetykset onnistuu hintaan 20€.

Myös yli 150€ tilaukset toimitamme ilman toimituskuluja.

 

Tuote-edut

Koska haluamme parantaa asiakastyytyväisyyttä jatkuvasti, olemme nyt päättäneet lisätä bonusjärjestelmän isompien tilauksien tekijöille.

Jatkossa yli 50€ tilauksista alennusta 5%.

Tilauksen ylittäessä 100€ alennusprosentti nousee 10%:iin.

Lisäksi yli 150€ tilauksissa maksamme toimituskulut.

 

Myyntialue
 
Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.

 Toimitusaika
 
Tilaukset pyritään toimittamaan kuljetukseen parin seuraavan arkipäivän aikana tilauksesta. Normaali toimitusaika on siis 1-4 arkipäivää. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa.

Tuotteen palautus
 
Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta korukauppauriel@hotmail.com, tai puhelimella numerosta 045-3235514. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Noutamattomat lähetykset

HUOM! Uusi laki on tullut voimaan 2015.

Noutamattomat lähetykset : paketin passiivinen nuotamatta jättäminen ilman peruutusilmoituksen tekemistä ei enää ole lain tarkoittama peruutus.

Kuluista, jotka aiheutuvat yrityksellemme toimituksista, jotka peruutusilmoitusta tekemättä on jätetty noutamatta toimipaikasta perimme erillisen 17 €:n maksun. Jos tilaus on toimitettu bussiennakolla perimme 20,50€ ja postiennakko tilauksista 22€.


Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset
 
Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen neljäntoista (14) päivän palautusoikeus.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

- Sähköpostilla osoitteesta korukauppauriel@hotmail.com,
- Puhelimella numerosta 045-3235514


Ostoskori
0 kpl
Lähetyskulut
Samalla lähetyskululla tulee kaikki tilaamasi tuotteet!
  • Nouto, heinäpäästä (Oulu), 0€ (Silloin soitamme sinulle ja sovimme milloin sinulle sopii että haet tuotteet)
  • Vain lahjakortit 0€
  • Matkahuollon bussipaketti 8,10€
  • Matkahuollon lähellä-paketti 8,10€
  • Matkahuollon kotiinkuljetus 10,80€
  • Ruotsi 20€
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku